Sbalit atelier a tradá do Prahy

„Myslíš, že budeme sedět na minižidličkách jako děti?“ přemítala Réňa v autě cestou do mateřské školy na ulici Hřibská v Praze-Malešicích. A víte že jo? A ani nám to nevadilo.

Výtvarný večer s dílnami pro rodiče dětí a přátele školky byl moc fajn. Uspořádali jsme čtyři dílny, ve kterých se daly vyrábět třeba vánoční dárky. U jednoho velkého stolu ženy (chlapi chyběli :) navlékaly korálky, vedle  vystřihovaly a zažehlovaly zvířecí a jinak ulítlé ozdoby na dámská i dětská trika. Ve vedlejší třídě jsme rozložili skleněnou mozaiku a brože a prstýnky z organzy.

Já jsem si to moc užila, i když tu odpolední hodinu a půl v zácpě na D1 jsem pořádně proklínala. Díky patří ředitelce Martině za prima nápad, skvělé zázemí a moc dobrou kokosovou buchtu.

Zjistila jsem, že se nám čtyři dílny krásně vejdou do auta. Takže jestli jste kolektiv minimálně 12 lidí a chcete si společně něco hezkého vyrobit, ozvěte se mi na e-mail vitraze(zavináč)kalod.com. S Réňou zapřemýšlíme, navrhneme vám cenu a škálu výrobků a můžete nás vyhlížet :) Potřebujeme jen vodu a elektrickou zásuvku, všechno ostatní přivezeme.

Zažila, odjela, lektorovala a zapsala

Džuláj

Omlouváme se, ale komentáře jsou uzavřeny.