Odpolední kurz výroby vitráží

Odpolední atelier

Chcete si vyrobit šperk, malou vitráž do okna nebo skleněné dárky pro své blízké? Máte chuť přijít tvořit jen na pár hodin? Právě pro vás jsme vymysleli odpolední kurz s názvem Atelier Open. U vitrážnického stolu můžete v sobotu strávit příjemné čtyři hodiny. Kurz můžete také věnovat jako dárkový poukaz.

Proč zrovna odpolední kurz? Většina z nás nemá vlastní atelier, brusku, sklo ani nářadí. Technika výroby vitráží je tedy pro většinu lidí nedostupná. U nás si takzvanou tiffany techniku můžete vyzkoušet. Odpolední Atelier Open je pro všechny, kteří mají alespoň základní znalost řezání skla

Odpolední čtyřhodinový blok začíná v sobotu ve 13:00. Přihlaste se prosím na telefonním čísle 721 224 189 nebo e-mailu kalod(zavináč)ssudbrno.cz. Pokud jste skupina pěti a více přátel, a chcete tvořit společně, můžete si sobotní odpoledne v atelieru objednat pro sebe.

Dílnu vede Vilém Kalod . Pomůže vám s dokončením i letováním háčků a rád poradí. S sebou potřebujete jen pracovní oblečení a představu, co byste si rádi vyrobili. Za čtyři hodiny stihnete hezkou ozdobu k zavěšení nebo soupravu šperků.

Kurzovné na odpolední Atelier Open je 600 Kč pro jednoho. Zaplatit můžete až v sobotu před začátkem dílny.

Dílna se koná nově v prostorách  Střední školy umění a designu (Sšud) v Brně, Husova 10 .

Spojení:
od Hlavního nádraží ČD tramvají č. 12, 13 směr Česká,
od autobusového nádraží Zvonařka tramvají č. 12, směr Česká,
zastávka Šilingrovo náměstí.

Kdy můžete přijít na odpolední atelier:

  • 20. dubna 2024

Pokud nebydlíte v Brně, můžeme atelier sbalit a přijet za vámi. Pokud je vás minimálně sedm přátel nebo kolegů a chtěli byste si tiffany techniku zkusit, zavolejte na telefonní číslo 721 224 189 nebo napište e-mail na adresu kalod(zavináč)ssudbrno.cz.

4 Comment(s)

  1. Ahoj, paci sa mi vasa aktivita cestovat za studentami:-)
    Vitraz ma velmi zaujima, mam velmi male skusenosti, ale rada by som to opat vyskusala. Zaujima ma aj vitraz do olova, chcela by som to vyskusat.
    Som z Bratislavy, ak by sa Vam prihlasili este viac zaujemcov z tohoto okolia, rada sa pripojim. Ja sama by som vedela mozno este jednu osobu zabezpecit.
    Fandim vam.:-)
    Jana

    jana | 8. 8. 2012 | Odpovědět

  2. Ahoj Jano,
    zdravím na Slovensko a těší mne Váš zájem o vitráže. Do Bratislavy jezdím lektorovat kurz tiffany, zatím jen jednou ročně, ale z Bratislavy i z ostatních částí Slovenska k nám jezdí zájemci o kurzy. Jestli máte někoho, kdo by jel s Vámi, tak přijeďte na kurz vitráží do olova k nám do Brna, z Bratislavy to není tak daleko:).
    Vilém

    Julie | 28. 8. 2012 | Odpovědět

  3. pozdravujem všetkých,
    veľmi rada sa pripojím k „slovenskému kurzu“. tiež som z Bratislavy.

    Mirka | 14. 11. 2013 | Odpovědět

  4. Zdravím do Bratislavy Mirko. Budu Vás muset trochu zklamat, protože zatím se žádný kurz v tomto městě nechystá :( . Na druhou stranu to je velká příležitost, udělat si výlet do moravské metropole a něco krásného vytvořit :) .

    Julie | 21. 11. 2013 | Odpovědět

Omlouváme se, ale komentáře jsou uzavřeny.