Jarní víkend Rokytnice 2012

Zveme vás na další tvořivý víkend v Krkonoších. Od pátku do soboty budeme povídat, vyrábět a užívat si jarní pohodu. MÁME POSLEDNÍCH PÁR MÍST!

Co si společně vyrobíme? Já určitě medvěda :)

  • medvěd ručně šitý
  • koupelová sůl
  • levandulová mýdla
  • sítotisk: triko a taška
  • drátovaná miska na ovoce
  • odvážný šperk z nýtů a bužírek
  • naušnice, prstýnky a závěsy z pryskyřice
  • malování v plenéru

Přihlášky a vlídné slovo

Jestli vás naše nabídla zaujala a chcete na tři dny úplně vypnout, zavolejte Julce Kalodové na číslo 607 958 624, to je nejrychlejší. Nebo napište mail na vitraze(zav)kalod.com. Místa ještě máme.

Kdo se o vás bude starat

Vyrábět levandulové drobnosti bude Julka Kalodová, malbu v plénéru povede Vilém Kalod a šperky budeme vyrábět s Réňou Fraňkovou. Jo a obě budeme vařit!

Cesta na chalupu

Sejdeme se v pátek odpoledne 27. dubna 2012 v krásné roubence v Rokytnici nad Jizerou. A strávíme tu chvíle až do nedělního odpoledne. Chalupu  máme celou jen pro sebe. Uvnitř je dostatek místa pro všechny, pokoje na spaní,  kuchyň a úžasný kamenný bar. Venku ohniště, lavičky, kytky a potůček. Prostě ráj. Ostatně, podívejte se sami: www.chatapodsmrkem.cz.

Dopravu si každý zajišťuje sám. Kdybyste bloudili, volejte  na moje číslo 607 958 634, já vás někde vyzvednu a zachráním.

Co do tašky s sebou

S sebou si vezměte pohodlné oblečení na tvoření, věci na spaní (ložní prádlo v chatě je), nezapomeňte brýle a přezůvky. Všechno ostatní vezeme v krabicích my. Jak se mi do auta vlezou stojany na malování teda ještě nevím…:)

Obědy a večeře budou společné, to zajistíme my. Vy si jen přivezte něco dobrého k snídani na sobotu i neděli. V baru bude jako loni nachystáno něco dobrého k pití na vlastní nebezpečí a náklady. Kousek od chalupy je obchod s potravinami.

Cena

Cena je 2.350 Kč a zahrnuje ubytování na dvě noci, dvě výborné večeře a dva ještě lepší obědy. Také výtvarný materiál na všechny techniky a odborný výklad, poradu a dohled tří veselých a zkušených lektorů. Zaplatit můžete na místě.

Jak jsme tvořili loni:

Podzimní víkend 2011. Slunce, jídlo venku a spousta broží

Fotky od Renči z Rokytnice 2010

Fotky od Renči z Rokytnice 2011

Moc se na vás těším!

Julka Kalodová

Omlouváme se, ale komentáře jsou uzavřeny.