Folkové prázdniny v Náměšti a my (vy)

Stejně jako před rokem i letos se objevíme na Folkových prázdninách v Náměšti nad Oslavou. A jak rádi!

Folkovky nejsou už dávno žádný kotlíkářský potlach, ale sebevědomý letní festival plný dobré muziky, divadla, výstav a uměleckých dílen. My tam pochopitelně nejedeme hudebně vystupovat, ale celý týden povedeme dílny. Ty jsou v Náměšti vyhlášené! Celá výtvarná a umělecká smršť se jmenuje HNÍZDO MÚZ. Jezdí se sem na smalty a grafiku, do filmové či fotografické laborky, na žonglování a divadelní atelier, bojové umění nebo tvůrčí psaní.

My vedeme šperkařskou tiffany dílnu v továrně, košíkařský workshop u hrobky a vyrábíme dřevěné stolohrátky někde na trávě. Podrobnosti kdy, kde, co najdete již brzy na webu festivalu. Loni jsme mrkali na drát - dílnu jste mohli navštívit maximálně za padesátikorunu. Uf, na některých bylo narváno :) )

Hudba! V krásném prostředí náměšťského zámku a parku to každý večer šlape až do půlnoci. Letos Iva Bittová, Pavlica, Jablkoň a třeba Glen Hansard a Markéta Irglová.

Budeme trochu experimentovat a přineseme každý den on-line reportáž z místa činu. No jo, ale kdy vlastně?

Od soboty 19. července do neděle 26. července 2008 FOLKOVÉ PRÁZDNINY V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU

1 Comment(s)

  1. Už se těším.Doufám,že mi to vyjde a konečně si užiju i výtvarnou Náměšť.Budu v té době někde mezi Dačicema a Jindřicháčem tak Vás určo navštívím a budu se hlásit.Přeji hodně šikovných zájemců o řemeslo a nebe bez mráčků.

    Petra | 9. 7. 2008 | Odpovědět

Omlouváme se, ale komentáře jsou uzavřeny.