Babí léto – podzimní výtvarný workshop

Babí léto – podzimní výtvarný workshop

Další dámský víkend plný výtvarných dílen a workshopů! Podzim v inspirativním prostředí rekonstruované chalupy v Buchově u Benešova a v partě lidí na stejné tvořivé vlně.

Několik nezbytných formalit

Kdy? Během víkendu 26. – 28. září 2008.

Věříme, že se splní naše ideální představa sluncem zalitých dní a budeme tvořit venku.

Kde? V objektu POLOSAMOTY BUCHOV u Postupic.

Polosamota Buchov je Bohem zapomenuté místo v kraji blanických rytířů. Tři chalupy uprostřed luk a hlubokých lesů, kam vás nezavede navigace GPS, ale jedna lesní cesta. Objekt bývalé stodoly je citlivě opraven a uvnitř se snoubí šarm francouzské Provence s orientálním tajemnem Maroka :) ) Ten interiér vás dostane!

Z Prahy pojedete do Buchova asi 60 km, z Brna po dálnici asi 170 km. Kdo nemá možnost jet autem, můžeme zkusit zprostředkovat odvoz, přívoz z Prahy nebo Brna. Kontaktujte nás, dohodneme se emailem.

Jedeme sem tvořit!

Není důležitý vnější produkt, ale vnitřní proces! Tuhle chytrou větu si pamatuji léta a přesně popisuje i záměr, se kterým jedeme do Buchova. Myslíte si, že malovat neumíte? Cha chá, malovat umí každý, ale po svém. Kdo zná naše kurzy, ten ví, že každý výplod je autorský originál. Možná jste to jen dlouho nezkoušeli…

Dílny jsou vymyšleny tak, abychom se zahloubali do tvorby a vyzkoušeli i něco, na co doma není čas nebo podmínky. Nebojte, zbyde čas se zabořit se skleničkou vína do polštářů a prostě jen tak pokecat. Děti necháme tento víkend doma, co říkáte?

Víkendové dílny

Ornament do kamene zakletý – kamenná mozaika

Exotické balení – netradiční obaly na dárky a tajemství

Mého srdce krajina – malba v přírodě, kterou zvládne každý

Voňavý polštář pro dobré sny – originální kresba na textil

Zdobená středověká číše – výroba sklenic z dávných časů

Kurzovné pro jednoho je 2500 Kč. Tím máte zajištěno ubytování v romantickém pokojíčku, domácí stravu (vaříme sami a vás čeká jedno velké kulinářské překvapení ze samého nitra země – budete mrkat!) a veškeré výtvarné potřeby pro tvorbu.

Jak jsme tvořili loni ve stejné chalupě si můžete přečíst ZDE V ČLÁNKU.

Chcete se přihlásit?

Přihlášku na Babí léto najdete ZDE. Nebo napište email s kontakty na vás a odešlete jej na naši adresu v kontaktech. Pošleme vám obratem podrobnosti a požádáme o zálohu 1000 korun.

Těší se Julie a Vilém

8 Comment(s)

  1. Heli, mám to nabouchaný lidma až po vršek. Ale beru Tě jako poslední přihlášenou…Snad se tam vejdeme :) ) Jo a skleněný svícen? Rozmyslím to a dám vědět…:)
    PS: Já snad hned otevřu další kurz, někdo nějaké tipy na ubytování? Plánuju to na listopad – potřebujeme soukromí, do 20 osob atd. Díky za všechny vaše nápady…

    Julie | 2. 7. 2008 | Odpovědět

  2. Julko, to si mi teda dala, kdybych s vámi nemohla, to by mě moc mrzelo :-( ( děkujuuuuu

    PS: kdybych narazila na nějaké hezké ubytování, určitě dám vědět

    Helča (sever :-) | 3. 7. 2008 | Odpovědět

  3. Heli, já myslela, že šetříš na Austrálii, jsem ráda, že jedeš s námi (přimlouvám se u Julky, klidně se vyspím na zemi a bude určitě krásně, takže tvoříme venku). Taky jsem se domnívala, že jsi bez nálady a nechce se ti. Zítra se sejdeme u pivečka a domluvíme to, pa

    Srpovka | 3. 7. 2008 | Odpovědět

  4. Míšo, tuhle akci bych si přece nemohla nechat ujít!!!! Za to žádný životní kotrmelec nestojí! To bych snad vyměnila i za Austrálii :-) ))) Večer se uvidíme, ale počasí nám moc nepřeje :-(

    Helča (sever :-) | 4. 7. 2008 | Odpovědět

  5. jo a na zemi můžu spát klidně já :-)

    Helča (sever :-) | 4. 7. 2008 | Odpovědět

  6. He he, to by se vám líbilo, spát na zemi, co? Nic takového, pěkně do postýlek! :) ) Těším se!

    Julie | 6. 7. 2008 | Odpovědět

  7. Muzu se zeptat jestli mate nejakou spodni vekovou hranici? Dekuji…

    *veru* | 13. 8. 2008 | Odpovědět

  8. Veru, věkovou hranici nemáme, ale tvořivé víkendy jsou koncipovány pro dospělé. Pokud se budete chtít k naší partě přidat, dejte mi vědět emailem. Díky!

    Julie | 12. 10. 2008 | Odpovědět

Omlouváme se, ale komentáře jsou uzavřeny.